Gästbok

Tack för att du besöker vår hemsida! Skriv gärna en hälsning här i gästboken. Hälsningar från fam. Edvardsson/Karlsson, Danstorps Stuteri!
Skrivet av Johanna o Ottilia, den 12. sep, 2011
Tack för idag!
Inte illa med trippel klass1 för era O-ston födda 2007;) Grattis!
Skrivet av André Svensson, den 6. sep, 2011
fin sida :)
ha de gott :)
Skrivet av Johanna, Magnus o 'vildingen' Wida, den 27. aug, 2011
Hej! Hoppas ni kom hem som ni skulle... Vi stupade i soffan men ville hälsa o tacka er alla 4 för hjälpen idag! Ett extra plus för de duktiga handlers o piskföraren;) Och att inte förglömma ett lika välskött sekreteriat som alltid, tack vare Marie;) Stort grattis till era två GULD-klimpar idag!! Vi hoppas få se en reultatlista med alla blå/gula rosetter på er hemsida snart;) Om ni vill se foton från idag får ni kika in på vår sida. Kram på er!
E-post:
Skrivet av Johanna, Magnus o Wida, den 27. jul, 2011
GRATTIS till Kastanj o Pompes fina hingstföl! Han ser vädligt snygg ut. Kul med trippel i killar i år o alla fuxar (nästan i alla fall). Måste komma o kika på honom och ni börjar väl snart tröttna på mina damer... ja, o vi längtar efter dem;)
Skrivet av Johanna m familj, den 2. jun, 2011
Hej!
Lycka till med er hemsida! Va snygg Pompe var på bilderna !! Hans lilla dotter är lika söt tycker vi... se bild!
E-post:

Senaste kommentarer

21.05 | 21:57

Hejsan vi söker en shettiskompis till vårt ministo. Helst en valack. Lösdrift, fina hagar, kärleksfullt hem och skogspromenader utlovas🙂

26.02 | 20:46

Hej! Vi söker en shettis som sällskap och kelgris till vårt nybyggda stall. Aktiviteter, skogspromenader och fina hagar utlovas. Vi har en c-ponny valack.

03.02 | 11:58

Hej Alva, ber om ursäkt att jag missat din fråga på hemsidan. Här finns
två st hingstar 2år nu i år en FUX och en svart. Det finns även ett svartskäck
sto 4år.

01.01 | 08:18

Hej! Jag undrar om nu har en shetlandsponny på ungefär en meter eller mer. Jag söker en 2 eller 3 år Inge yngre men går bra med äldre.